Over Houtservice Van de Veire

Schrijnwerker Andy Van de Veire uit Sint-Jan-in-Eremo (een deelgemeente van Sint-Laureins) is letterlijk geboren en getogen tussen het hout. Hij is reeds de derde generatie van de familie die z’n liefde voor hout met succes heeft kunnen omzetten in een eigen onderneming. Houtservice Van de Veire is gespecialiseerd in dakwerken, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk.

Na eerst wat ervaring te hebben opgedaan bij een paar schrijnwerkers in het Meetjesland besloot Andy in 2005 de stap te zetten om een eigen zaak op te richten. Sindsdien neemt zijn vrouw Tina De Keyser de administratieve touwtjes in handen.

De laatste jaren profileert Houtservice Van de Veire zich ook meer en meer als leverancier van totaalprojecten. Zowel voor renovatieprojecten als voor nieuwbouw zit men bij Houtservice Van de Veire goed: houten dakconstructies, dakgoten, gevelbekleding, houten bijgebouwen, ramen en deuren, gyprocwerken, houten vloeren, … Het team werkt ondertussen met 2 ploegen om zo grotere projecten vlot te kunnen aanpakken.  Hierbij is ook al in een eigen mobile kraan geïnvesteerd.

Houtservice Van de Veire werkt enkel met materialen en leveranciers van hoge kwaliteit (Eternit, Rockpanel, Trespa, Unilin, …) en alle gebruikte houtsoorten (eik, padouck, afromosia, oregon, meranti, ceder, …) zijn FSC en PEFS gekeurd.

“Veirke” is uit het goede hout gesneden en kan u ongetwijfeld bijstaand bij de realisatie van uw project. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, een offerte of een afspraak.